Antena Căutare

Horoscopul zilei 10 decembrie 2020. Gemenii pot avea probleme în dragoste

Astăzi poveștile de iubire devin foarte intense. Mai mult riscărm să facem unele obsesii amoroase și să nu ne putem scoate din cap o anumită persoană.

horoscop
Horoscopul zilei 10 decembrie 2020. Gemenii pot avea probleme în dragoste | profimedia

Orice relație am începe acum va avea un mare impact emoțional. Spre după-amiază suntem mai posomorâți, dar, din fericire, ne revenim repede.

Horoscop 10 decembrie 2020 Berbec

Totul decurge bine până când o urgență de la birou îți strică tot zen-ul de acasă. Pot ieși scântei și cu un partener de business, poate unul mai în vârstă, mai tradiționalist sau mai restrictiv. Pur și simplu astăzi îți este greu să îi înțelegi pe oamenii din jur.

Horoscop 10 decembrie 2020 Taur

Este recomandat să fi precaut și să nu te arunci în mijlocul unei bătălii fără să știi pentru ce te lupți. Mulți Tauri s-ar lipsi astăzi de colegi și de echipe, dar nu au încotro. Pe plan amoros, e posibil să dai în clocot. Doar tu știi dacă experiențele vor fi de bine sau nu.

Horoscop 10 decembrie 2020 Gemeni

Este foarte posibil ca o persoană să se joace cu sentimentele tale. Când apre, când dispare, când te vrea, când nu. Încearcă să nu te inflamezi totuși pentru că nu este prima data când ești prins în capcana de a vrea ce este greu de obținut.

Horoscop 10 decembrie 2020 Rac

Persoanele din jur au foarte multe pretenții astăzi de la tine, mai ales pe plan emoțional. Și da, ești dispus să te dedici 100% unui proiect sau unei relații, dar condiția este să fie pe sufletul tău și să te împlinească.

Horoscop 10 decembrie 2020 Leu

Nu ar fi exclus ca azi, sau în foarte scurt timp, să începi o poveste de dragoste cu cineva de peste hotare. La birou, mare atenție la vocabular și la ton pentru că nu e cazul să provoci un scandal.

Horoscop 10 decembrie 2020 Fecioară

Poate că tut e străduiești să aduni bani și să faci economii, iar partenerul risipește resursele. O discuție sinceră ar trebui să clarifice situația. La fel de bine, însă, este valabil și invers, tu să fii mână largă pe munca altcuiva.

Horoscop 10 decembrie 2020 Balanța

După multă vreme, vine o zi când vrei să îți faci și tu niște mofturi și să pui propriile dorințe înaintea tuturor. Doar că nimeni nu este obișnuit cu o asttfel de atitudine din partea ta. Așa că în loc să te întristezi că nimeni nu se gândește la tine, învață să spui nu.

Horoscop 10 decembrie 2020 Scorpion

Ți-ar prinde bine să dormi un pic mai mult. Altfel va fi aproape imposibil să te concentrezi. Încearcă să nu te comporți ca o victim și să îi manipulezi emoțional pe cei din jur pentru că mai devreme sau mai târziu asta se va întoarce împotriva ta.

Horoscop 10 decembrie 2020 Săgetător

Nu ar fi de mirare să te trezești că bugetul tău este dat peste cap de un prieten sau chiar de o dorință de-a ta foarte costisitoare. Poate că ai vrut să faci un cadou generos, intenția este bună, dar resursele nu te susțin.

Horoscop 10 decembrie 2020 Capricorn

Ești teribil de ambițios azi, dar nu ar strica să te domlești un pic. Pe plan relational, ai șansa să vezi ce se întâmplă dincolo de aparențe. De asemenea, dacă un coleg a refuzat să se ocupe de anumite chestiuni, nu te deranjează să preiei tu sarcina.

Horoscop 10 decembrie 2020 Vărsător

Nu lua de bun tot ce îți spune astăzi cineva, mai ales dacă intențiile pot fi periculoase. În plus, unii oameni s-ar putea să te agaseze cu o idee, de dragul de a se contrazice cu tine. Așadar, mare atenție cui îi dai voie să stea prin preajma ta în această perioadă.

Horoscop 10 decembrie 2020 Pești

Astăzi trebuie să te întrebi dacă ai un grup de prieteni care te motivează sau, dimpotrivă, te face să bați pasul pe loc. În plus, pe plan relational, nu ar fi de mirare să constați că partenerul este o piedică în calea succesului tău financiar. Poate aveți viziuni diferite, dar ar fi minunat dacă nu ați amesteca veniturile.

Rețetă de somon cu linte și curry cu legume, preparată de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Prognoza meteo 10 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x