Antena Căutare

Horoscopul Zilei, 19 Ianuarie 2018. Berbecii au nevoie de bani, dar nu sunt singurii, nu-i așa?

Berbec. Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii.

Berbec. Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Ce v-au rezervat astrele, aflați numai de la frumoasa Amalia care, sperăm noi, vine cu vești bune!

ZODIILE care în 2018 fac cele mai bune echipe, relații de iubire sau afaceri! Le-a tunat și le-a adunat! Racilor și Fecioarelor, la voi vor bate clopote de nuntă?

HOROSCOP 2018: Trei zodii care suferă în tăcere. Te iubesc şi atunci când le faci rău, mor de dorul tău şi când le dai cu "Seen"!

"Eşti bolnav, te-a prins vreo răceală?" What's Up în varianta slabă şi o Ioana Ignat cu "buza spartă"... Desertul lui Vladuţ de vineri: pandișpanul "Passion"! De ce să nu fii chiar tu cea mai iscusită gospodină a we...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x