Antena Căutare

Horoscopul zilei 30 noiembrie 2020. Berbecii vor avea o zi memorabilă

Informațiile pe care le primim astăzi ne fac să vedem lucrurile exact așa cum sunt. Eclipsa de lună din gemeni ne aduce transparență și claritate.

horoscop
Horoscopul zilei 30 noiembrie 2020. Berbecii vor avea o zi memorabilă | profimedia

Dacă am fost superficiali și ne-am mințit singuri acum suportăm consecințele.

Berbec

Cu siguranță astăzi va fi una din acele zile pe care o vei ține minte, asta pentru că informațiile îți pot schimba complet mentalitatea și felul în care privești lumea.

Taur

Se pare că un deal financiar sau un partaj ajunge la un punct culminant. Posibil să îți câștigi veniturile din mai multe surse asta după ce ai renunțat la un job și nu ar fi de mirare ca banii să vină de la o companie străină.

Gemeni

Efectiv nu ai încotro și va trebui să înfrunți un adevăr de care ai tot fugit. Are legătură cu o relație importantă din viața ta sau cu imaginea ta. Iar alțu Gemeni pun capăt unei relații.

Rac

Dacă ai exagerat cu munca, acum vei simți nevoia mai acut ca niciodată să iei o pauză.

Leu

Ascultă-ți inima deoarece te va ghida și îți va oferi toate raspunsurile de care ai nevoie. O poveste de dragoste sau o situație cu un copil ajunge la un punct de cotitură.

Fecioară

Iată că ambiția ta dă roade și fructifici un proiect. Unele Fecioare sunt promovate sau preiau o funcție de conducere după plecare unui coleg. Alți nativi se pare că vor câștiga un premiu.

Balanță

Vrei, nu vrei trebuie să scoți toată mizeria ascunsă sub preș. Indiferent de ce afli azi, ia-ți timp să procesezi informațiile.

Scorpion

Astăzi poate fi un moment de răscruce legat de veniturile comune sau de banii pe care îi împarți cu cineva. Este de asemenea foarte posibil să ai de achitat anumite taxes au să înapoiezi un împrumut. Dai peste niște informații care îți vor prinde foarte bine.

Săgetător

Te macini și te simți copleșit din cauza unei probleme cu care se confruntă cineva drag. Iar alți Săgetători fac astăzi un anunț important legat de un parteneriat romantic sau de business.

Capricorn

Încă din vară ai primit semne să găsești un echilibru între muncă și odihnă. Mai ales astăzi, după o zig rea, nu îți forța corpul la sală deoarece există riscuri mari să te accidentezi.

Vărsător

O poveste de dragoste devine foarte clară și vei știi exact unde te situezi. Probabil că vei avea toate răspunsurile acum, dar evenimentele zilei îți vor arăta încotro să te îndrepți.

Pești

Sunt anumite fapte de acasă, din familie, pe care nu mia poți să le ignori. Așa că astăzi este despre reparații, drame emoționale cu cei dragi sau transformări profunde care pornesc de la o decizie majoră.

Rețetă de lava cake cu caramel sărat, preparată de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Cum este organizat pelerinajul la Peștera Sfântului Andrei. Polițiștii și jandarmii au împânzit zona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x