Antena Căutare

Horoscopul zilei!. Astăzi este posibil să apară oportunități importante pentru câteva zodii

Berbec. La locul de muncă sau în afaceri aveți șanse să realizați tot ce v-ați propus pentru astăzi. În plan sentimental este posibil să întâmpinați greutăți din cauza orgoliului.

Berbecii vor jongla astăzi cu banii. Vor plăti facturi dar tot le va mai rămâne şi pentru o ieşire în

Taurilor le-au mai rămas nişte lucruri nerezolvate de anul trecut şi astăzi s-au hotărât să le rezolve pentru a scăpa rapid de toate restanţele.

Gemenii se vor ocupa de casă, de înlocuirea unor obiecte deteriorate cu altele noi sau poate vor mobila o încăpere, dacă NU toată casa.

Racii vor primi nişte bani pe care îi aşteptau de ceva vreme, aşadar vor pune în aplicare un plan de excursie acolo unde NU au putut ajunge de Crăciun sau de Anul Nou.

Leii vor avea mai multe obiective de atins în decursul acestor zile şi cum starea de spirit e una deosebită, vor obţine tot ceea ce şi-au propus.

Pentru Fecioare se anunţă o zi puţin cam agitată. Se poate să existe o desincronizare cu partenerul de viaţă şi totuşi, cu puţină bunăvoinţă, o să vă şi înţelegeţi.

Mare atenţie nativi Balanaţă! Astăzi astrele NU prea sunt de parte voastră, aşadar tot ce trebuie să faceţi este să evitaţi o discuţie în contradictoriu cu unul dintre părinţi sau cu partenerul de viaţă pentru a NU ajunge la ceartă.

Scorpionii vor fi înconjuraţi de prieteni şi este posibil să se înfiripe o idilă care le va aduce multă fericire şi linişte.

Nativi Săgetător, bucuraţi-vă mai mult de viaţă! Nu sunteţi obişnuiţi să riscaţi, însă acum se întâmplă ceva pentru care merită să aveţi mai mult curaj.

Capricornii vor avea parte de mici realizări astăzi. Ziua îi va epuiza, dar laudele şi aprecierea celor din jur le va da putere să continue.

Pentru Vărsători ziua poate aduce schimbări benefice pentru ei, dar asta doar dacă sunt atenţi la tot ceea ce se întâmplă în jur şi vor acţiona rapid. De data aceasta norocul vi-l faceţi singuri.

Iar Peştii au nevoie de puţin timp doar pentru ei, să se relaxeze şi să îşi încarce bateriile.

”Croque Flavete”, un sandwich cald cu ingrediente delicioase! Vlăduţ ne încântă papilele gustative de dimineaţă!... La mulţi ani, Cristi Minculescu! Răzvan: ”Vom fi mereu alături de tine!” Irisul nostru cel mai de preţ, la ceas aniversa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x