Antena Căutare

Iosif Paştina, actorul care îl interpretează pe Niculae în „Moromeţii 2”: ”Niciodată nu mă gândeam că voi primi acest rol!”

Iosif Paștină, actorul care îl interpretează pe Niculae în ”Moromenții”, a venit la ”Neatza”, unde a vorbit despre rolul pe care-l interpretează. 

Iosif Paștină, actorul care îl interpretează pe Niculae în ”Moromenții”, a venit la ”Neatza”, unde a vorbit despre rolul pe care-l interpretează.

Astfel, în cadrul emisiunii de la Antena 1, tânărul a fost invitat alături de Irina Margareta Nistor și a mărturisit că s-a identificat foarte bine cu Niculae, însă niciodată nu s-ar fi gândit că va avea ocazia să joace acest rol.

”Am văzut Moromeții, prima parte, prin liceu. Ni l-a pus la școală. Cel mai mult mă regăseam în Niculae, dar nu mă gândeam că voi interpreta acest rol, în partea a doua. Platoul m-a ajutat să-mi fac rolul. Casa Moromeților era aproape distrusă și s-a degradat și mai tare, de-a lungul anilor. N-am trăit niciodată lumea aia, dar a fost interesant. Am descoperit alte lucruri.”, a mărturisit Iosif Paștină.

Moromeții 2 este un film românesc regizat de Stere Gulea. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Horațiu Mălăele, Iosif Paștina și Dana Dogaru. Scenariul este o adaptare a celui de-al doilea volum al romanului Moromeții, a romanului Viața ca o pradă și a publicisticii lui Marin Preda.

Dani Oțil, dezvăluiri inedite în direct! De ce nu doarme în pat de doi metri: ”Nu te găsești...”... Dani Oțil a ajuns concurent la X Factor fără să vrea! Mărturisirile inedite pe care le-a făcut în direct, la TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x