„La Luna”, hitul ce va suna în toate cluburile! Lidia Buble a lansat cea mai tare piesă de până acum

Lidia Buble a lansat super piesa „La Luna”, un veritabil hit realizat cu Jay maly și Costi Ioniță. Videoclipul a fost prezentat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar imaginile sunt mai mult decât senzaționale!

Lidia Buble are o nouă piesă, iar videoclipul este de senzație! În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani am putut asculta cum sună „La Luna”, melodia în care a colaborat cu Jay Maly și Costi Ioniță!

LIDIA BUBLE A LANSAT PIESA „LA LUNA”

Piesa a fost prezentată în premieră la Neatza cu Răzvan și Dani și imaginile sunt surprinzătoare. Videoclipul o surprinde pe Lidia Buble într-o ipostază mai mult decât sexy.

citește și: Lidia Buble, apariție de milioane la Neatza! "Mi-am pus cod la telefon de vreo lună de zile!"

Producția are toate șansele să devină un succes internațional, căci are toate ingredientele unui hit perfect pentru 2020!

Pe timp de pandemie, artista se află acasă la părinți, la Deva. Lidia Buble a fost nevoită să facă acest lucru pentru a avea grijă de aceștia. Totuși, acest lucru pare să nu îi displacă, fiindcă timpul petrecut alături de rude a făcut-o fericită și nu a scăpat nici de atenția primită de la surori, care au avut grijă s-o coafeze și s-o facă să arate ca o adevărată divă!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi piesa „La Luna” a artistei Lidia Buble”

Ultimele știri