Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani, 1 octombrie 2024. Rețetă de paste cu dovlecei și carne de vită. Ce ingrediente a folosit Nicolai Tand

În ediția de marți din Neatza cu Răzvan și Dani, de pe 1 octombrie 2024, Nicolai Tand a pregătit o rețetă savuroasă de paste cu dovlecei și carne de vită. Bucătarul a folosit ingrediente proaspete și gustoase de la PENNY. Iată cum poți să îți surprinzi invitații sau familia la masă.

Galerie
În ediția de marți din Neatza cu Răzvan și Dani, de pe 1 octombrie 2024, Nicolai Tand a pregătit o rețetă savuroasă de paste cu dovlecei și carne de vită | Antena 1

Odată cu venirea toamnei, Nicolai Tand a adus o mulțime de surprize culinare la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a-i surprinde pe telespectatori, dar și pe colegii de platou.

Pe data de 1 octombrie 2024, bucătarul s-a aprovizionat din magazinele PENNY pentru o rețetă de paste cu dovlecei și carne de vită. Cu multă voie bună și zâmbetul pe buze, Nicolai Tand a vorbit despre ingredientele „secrete” ale preparatului.

Mai mult, chef-ul a explicat că savoarea rețetei provine din carnea tocată de vită pe care a găsit-o la măcelăria PENNY. Acest ingredient proaspăt și de calitate se combină perfect cu dulceața dovlecelului.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 17 septembrie 2024. Rețeta lui Nicolai Tand de coaste de porc cu porumb. Care sunt ingredientele

„Cine rezistă în fața unei porții de paste? 🍝 Eu știu sigur că eu și ai mei dragi nu rezistăm! 😅 Astăzi facem paste cu dovlecei și carne de vită și, cum v-am obișnuit deja, e o rețetă simplă, gustoasă, care se face rapid. Și ca să nu pierdeți mult timp nici când vă luați ingredientele, să știți că le găsiți la cel mai apropiat magazin PENNY. 😎 Iar pentru carnea de vită tocată, un mic secret: o găsiți proaspătă și de calitate la măcelăria din cadrul magazinului. 🥩”, a explicat Nicolai Tand.

Rețetă lui Nicolai Tand de paste cu dovlecei și carne de vită. Un preparat cu savoare și aromă

Rețeta lui Nicolai Tand de paste cu dovlecei și carne de vită pune în valoare doar câteva dintre ingredientele disponibile în magazinele și măcelăriile PENNY. Iată cum putem realiza acest fel de mâncare gustos, perfect pentru o masă în familie sau de o cină cu prietenii.

Ingrediente pentru rețeta de paste cu dovlecei și carne tocată

Pentru acest preparat pe care l-a pregătit Nicolai Tand în ediția de marți, 1 octombrie 2024, la Neatza cu Răzvan și Dani avem nevoie de următoarele ingrediente:

→ 700g carne de vită tocată;

→ 500g dovlecei;

→ Busuioc;

→ 1 pachet unt;

→ 2,3 căpățâni de usturoi;

→ 1 sticlă ulei de măsline;

→ Paste fusilli;

→ Smântână lichidă;

→ Sare;

→ Piper.

Mod de preparare rețetă de paste cu dovlecei și carne tocată

Rețeta de paste cu dovlecei și carne tocată este una simplă, la care orice gospodină poate apela atunci când nu are prea mult timp de stat în bucătărie. Iată care este modul de preparare:

Pentru început, din carnea de vită tocată se face, la foc mic, o tocăniță cu busuioc, sare, piper și puțin vin alb. Mai apoi, dovleceii tăiați cuburi se trag la tigaie cu puțin usturoi și apoi se lasă tigaia deoparte, la răcit.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani, 3 septembrie. Rețeta lui Nicolai Tand pentru consommé cu chifteluțe din carne de vită. Cum se gătește

Pastele se fierb, iar când sunt gata, se scurg de apă, se adaugă în tigaia cu dovlecei, se pune unt și smântână lichidă, se amestecă totul foarte bine, se condimentează și apoi se adaugă și tocana de vită. Poftă bună!

Cum se numește sentimentul pe care îl ai când rămâi fără semnal la telefon. Ce e de făcut pentru a scăpa de senzația nep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x