Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

„Dacă tu poți să vezi prin chestia asta, eu mănânc jumătate de lămâie goală!” Andru Teodorescu, demonstrație de senzație la „Neatza cu Răzvan și Dani”

 

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andru Teodorescu, cel mai mic copil ce a escaladat Alpii, a vorbit despre pasiunea lui pentru Alpinism. Andru Teodorescu, la doar cinci ani, a urcat pe vârful Breithorn, din Dolomiți, la finalul unei expeditii de trei zile.

Andru Teodorescu este un recordman! Când avea doar cinci ani, puștiul a devenit cel mai tânăr om care a escaladat vârful Breithorn, din Dolomiți, la finalul unei expediții ce a durat trei zile. Andru nu are de gând să se oprească aici. Și-a programat deja următoarea aventură:

„Să mă duc pe Kilimanjaro, aproape 6.000 de metri înălțime”, a spus Andru Teodorescu.

Pasiunea pentru alpinism s-a transmis genetic în familia Teodorescu. Andru spune că tatăl lui este cel care i-a trezit dragostea pentru munte. 

Andru Teodorescu are o abilitate specială. Ce este InfoVision?

Andru are o abilitaea specială: nu are nevoie de ochi pentru a vedea! „Pot să văd diferite imagini sau să citesc”, a explicat băiatul.

Dani Oțil este deja curios. Prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani” l-a rugat pe Andru Teodorescu să facă o demonstrație: „Dacă tu poți să vezi prin chestia asta, eu mănânc jumătate de lămâie goală”, a spus prezentatorul. 

Cu mască la ochi, Andru a reușit să ghicească tot ce a desenat Dani Oțil. Uimit de abilitățile invitatului, Dani a făcut o ultimă încercare: „Pe asta n-ai cum s-o știi!”

Rezultatul, în materialul video de mai sus!

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI