Antena Căutare

Alertă sexy în direct la TV! Cum să-ți antrenezi mușchii fesieri fără greșeală!

Fiecare apariție a Dianei Stejereanu în platoul matinalului de la Antena 1 este un prilej perfect de a ne elibera mintea și trupul de orice nu este benefic.

Fiecare apariție a Dianei Stejereanu în platoul matinalului de la Antena 1 este un prilej perfect de a ne elibera mintea și trupul de orice nu este benefic. Antrenamentul propus astăzi de frumoasa Diana a fost de top. Au ajutat-o Amalia și Ramona, care au fost două eleve foarte ascultătoare.

Grupele de mușchi antrenate în această dimineață au fost fesierii și coapsele, care au fost supuse unui efort pe cât de susținut din partea fetelor, pe atât de plăcut pentru noi, chibiții, care am privit cu atenție ca exercițiile să fie efectuate corect.

Răzvan și Dani au fugit din platoul Neatza! Unul dintre invitați i-a speriat cumplit!... „E o amenințare la adresa întregii umanități”. Detalii cutremurătoare despre controversata mișcare antivaccinare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x