Antena Căutare

Chef Ramona, sfaturi culinare. Este vlogul pe care nu îl poți rata! „Am făcut pui crocant la cuptor cu paste, ca să-mi dea aripi!”

Păzea, Ramona s-a apucat de gătit și de vlogging! Cum formula 2 în 1 este mereu o rețetă de succes, noua prezentatoare de la „Neatza” s-a pus pe treabă.

Păzea, Ramona s-a apucat de gătit și de vlogging! Cum formula 2 în 1 este mereu o rețetă de succes, noua prezentatoare de la „Neatza” s-a pus pe treabă.

Ramona, noua prezentatoare de la „Neatza”, un munte de modestie: „Eu știu că sunt cea mai pricepută, cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai...de toate. Am gătit pui crocant la cuptor cu paste. Ca să-mi dea aripi!”

Lăsăm glumele și ne punem pe treabă. Așadar, să vedem cum s-a descurcat Ramona ca vlogger și bucătar.

„Atențiune, națiune! Mă apuc de gătit. Toată lumea își face vlog pentru cooking, eu de ce să nu încerc? Astăzi, am să gătesc spaghete cu pui și sos de...ce-o ieși!”

Ingrediente: „Roșii, mai multe, 2 d-astea de sare, niște piper, că trebuie să dea gust și spaghetele. Să nu uitați că chimentul merge foarte bine cu pastele, ies gustoase rău de tot. Nu trebuie să uităm de pui, care trebuie să fie cu pene roșii, să se asorteze cu sosul.”

Nu divulgăm mai mult. Dacă vreți să vedeți ce s-a ales de bietul pui, urmăriți materialul video de mai sus.

Oops, Ramona a avut probleme la școală. Ce materie i-a dat cele mai mari „bătăi de cap”: „Am rămas corigentă pentru că n... Dani, scos din minți în trafic: „Îmi vine să le dau un pumn în geam. Eu sunt foarte prezent în viețile oamenilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x