Antena Căutare

Cosmin Akan i-a îngrozit pe Răzvan și Dani! „Tu ești cântărețul invizibil! La concertul tău de aseară te-au lăsat și pe scenă?!”

Moment extrem de amuzant la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! Cosmin Akan s-a întors iar în platou, ca să facă show în stilul lui caracteristic!

Invitatul l-a făcut pe Dani să exclame ceva ce auzea des la Reșița, atunci când era mic: „Tu mă bagi în mormânt! De ce vrei să mor înainte de vreme?!”.

Cosmin Akan, supranumit cântărețul invizibil, cântă la Neatza cu Răzvan și Dani melodia „Piesa mea preferată”, dar artistul nu este lăsat să termine piesa! Motivul este ușor de înțeles, dacă urmărești prestația acestuia.

Concurentul a fost invitat apoi la niște discuții și Răzvan Simion nu s-a putut abține să nu afle mai multe detalii despre neînțelesul artist!

„Nu te-am văzut la concertul de Revelion. Tu ești cântărețul invizibil! La concertul de aseară te-au lăsat și pe scenă?”, a glumit acesta.

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să te amuzi copios!

Dani l-a tuns pe Vlăduț cu foarfeca de pui, chiar în timpul emisiunii! „E mare fiindcă ne-am săturat de mică”... Pregătiți casa sau programarea la salon! Aceasta este culoarea ce se poartă în anul 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x