Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

România, sufocată de caniculă. Cum ne ferim de arșiță și insolație. Sfaturile medicului

 

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, din București, alături de medicul pediatru Mihaela Niță, ne explică cum putem să ne ferim de arșiță și insolație.

E sezonul caniculei, iar disconfortul termic poate produce probleme de sănătate. Știm deja că nu este indicat să ne expunem la soare timp îndelungat, mai ales la orele amiezii, iar dacă o facem să ne protejăm cu pălărie, haine de culoare deschisă și din țesături naturale, ochelari de soare și cremă cu protecție solară ridicată. 

Iată câteva sfaturi pentru a ne feri de insolație, venite de la specialist!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI