Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se petrece românește cu preparate culinare tradiționale, de Ziua Națională

Iată cum se petrece românește. Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani prezintă câteva preparate culinare tradiționale.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se petrece românește cu preparate culinare tradiționale, de Ziua Națională Galerie
Cum se petrece românește cu preparate culinare tradiționale, de Ziua Națională

„Toate preparatele sunt gătite în casă noastră, chiar măcelarul nostru a avut foarte multă treabă de făcut, avem tobă, avem caltaboș, chifteluțe, slănină, șorici. La masa de pește pentru că astăzi este dezlegare de pește, avem somon, crap, avem borș pescăresc” , a explicat bucătarul chef.

Dani a povestit în platoul de la Neatza, cum Reghemcampf și Ana Maria Prodan au bani investiți într-o fermă de porci bio cu câteva specii de porci rare în România.

„Mănâncă cu furculița? Asta înseamnă că e bio?” , s-a întrebat Răzvan Simion.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum s-a realizat România Mare în 1918. Imagini din timpul Marii Uniri și mesajul episcopului I... Neatza cu Răzvan și Dani. Ziua Națională la Muzeul Satului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x