Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oțil a surprins-o în ipostaze sexy pe Gazela de Instagram: Vezi că ți s-a desfăcut costumul

 
+2 click pentru
galerie

Dani Oțil are ochi peste tot. Prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a surprins-o, în ipostaze sexy, pe Gazela de Instagram. „Vezi că ți s-a desfăcut costumul”, a strigat Dani.

Prezntatorul de la Netza, Dani, a mai observat în Deltă o specie destul de întâlnită și în mediul urban. Aceasta este Gazela de Instagram, vizualizată în momentul când se fotografia. 

Dani a descris puțin gazela, cu precizarea că este foarte greu de prins și protejată, ceea ce o face o specie profun dorită. 

De asemenea, aceasta, surprinsă de camera de filmat, și iubind atenția s-a arătat încântată de prezenta lor. Astfel, de la mișcările galante costumul s-a deplasat lăsând să se vadă mai mult decât era normal. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe