Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, trezit din somn de un vecin: Mă pregăteam să arunc cu ouă!

 

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit, în direct, cum a fost trezit din somn de un vecin. În stilul lui caracteristic, plin de umor și completat perfect de colegul Răzvan Simion, Dani a relatat cum arată o seară în casa sa din Corbeanca atunci când vecinii fac zgomot.

Și nu vă gândiți că nu s-a dus să investigheze ce se aude. A realizat că cineva dădea cu soluție împotriva țânțarilor. Ar fi vrut să arunce cu ouă, dar de unde ouă? 

Una peste alta, concluzia a fost clară: Bă, ce bine le merge unora, câți bani au să-și cumpere singuri aparat și soluție împotriva țânțarilor... 

S-a glumit, desigur cu ultima parte, însă povestea e 100% reală! Dănuțe, dănuțe, totuși, vorba lui Mistrețu' din cască, erai ai tăi pantalonii? Ce, nu înțelegeți ce scriem aici? Aruncați un ochi pe video pentru lămuriri! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe