Antena Căutare

Echipa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” pleacă la mare! Ramona Olaru e pregătită: ”Am peste 200 de costume de baie!”

Matinalii de la Antena 1 se pregătesc să plece la mare pentru două săptămâni, însă acest lucru le creează fetelor probleme.

Matinalii de la Antena 1 se pregătesc să plece la mare pentru două săptămâni, însă acest lucru le creează fetelor probleme.

Amalia a mărturisit, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, că a început să-și facă bagajele, însă îi e foarte greu: ”Am fost în Deltă și am purtat costumele de baie. Trebuie să-mi iau altele.”, a spus ea.

Citește și: Ramona Olaru, în centrul atenției după divorț! Rochia mult prea transparentă i-a lăsat la vedere sânii

De cealaltă parte, însă, Ramona e pregătită: ”Am pentru câțiva ani de acum înainte. Am trecut de 200 cred. Îmi place să-mi iau alte costume de baie, pentru că nu-mi place să le repet. Îmi place să arăt altfel, să fie altceva pentru mine.”, a povestit Ramona.

Citește și: Ce făcea Ramona Olaru înainte să devină celebră! Blonda focoasă a mărturisit totul: ”Am fost ospătăriță la barul din sat!”

Țânțarii, tot mai agresivi! Ce trebuie să știi despre infecția cu West Nile: ”Nu există vaccin pentru ea. Prezentarea la... Smiley News! Constantin Tănase, singurul român care a dansat cu Charlie Chaplin: ”Au făcut schimb de partenere!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x