Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Neatza cu Răzvan și Dani. Sport și voie bună cu bebelușul în brațe. Babywearing-ul calmează colicii și încurajează un somn odihnitor

Vrei ca bebelușul tău să fie fericit și sănătos? Babywearing-ul este sportul care calmează colicii, ameliorează simptomele de reflux gastric și încurajează un somn odihnitor.

„Beneficiile sunt multiple, atât fizice cât și sufletești și pentru mămică și pentru copiii. Un bebeluș purtat este un bebeluș care plânge mai puțin, este mult mai calm, ajută la ameliorarea simptomelor de reflux.” , a explicat o mămică.

Mișcările de dans îi adorm pe cei mici, iar pe parcursul întregii sesiuni aceștia sunt extrem de cuminți.

Acest tip de dans ajută și la ameliorarea depresiei postnatale și consolidează legătura dintre adult și bebeluș.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro