Antena Căutare

Ce sunt superalimentele și ce efecte au asupra sănătății! Secrete de la specialiști

Sorina Fredholm, health coach, ne oferă sfaturi utile pentru sănătate! Aceasta a prezentat o listă a alimentelor ce nu ar trebui să lipseacă de pe masă și explică importanța fiecăruia pentru o sănătate de fier. De ce trebuie să mâncăm alimente fermentate?

Studiile au demonstrat faptul că alimentele fermentate au numeroase beneficii pentru sănătate. Și nu vorbim doar despre castraveții murați.

Alte superalimente sunt varza murată, lintea, năutul, sfecla, spanacul, varza kale, ghimbirul, avocado și spirulina!

Prin noțiunea de „superalimente” se face referire la acele fructe sau legume ce oferă un maxim de beneficii nutriționale pentru organism. Un exemplu este și spirulina, despre care mulți nu știu că este o algă ce conține mult mai multe proteine decât carnea!

Se spune că sănătatea se contruiește și se menține în farfurie, prin mâncarea pe care o consumăm. Nu trebuie să mergi la un nutriționist, ci doar să ai grijă să alegi ceea ce este mai bine pentru sănătatea ta și a familiei tale!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli totul despre superalimente!

Hai România, avem și motive de mândrie! Cel puțin o sută de sportivi români participă la Campionatele Europene de Karate... Momente stânjenitoare, în direct! Ramona Olaru s-a prăvălit de-a binelea „Am dărâmat tot, am stricat și frigiderul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x