Antena Căutare

Grivei plimbă găina! Zi de zi, un câine își duce „prietena” la plimbare prin orașul Câmpulung Moldovenesc

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, ne-a adus o nouă „comoară” de pe Internet! De „plimbă ursul” a auzit toată lumea, dar cine știe de „plimbă găina”? Ei bine, exact asta face un câine din Câmpulung Moldovenesc. Zi de zi, din 2014, patrupedul își scoate prietena înaripată la plimbare, până în centrul orașului.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, ne-a adus o nouă „comoară” de pe Internet! De „plimbă ursul” a auzit toată lumea, dar cine știe de „plimbă găina”? Ei bine, exact asta face un câine din Câmpulung Moldovenesc. Zi de zi, din 2014, patrupedul își scoate prietena înaripată la plimbare, până în centrul orașului.

Moment important la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Astăzi, un mit a fost spulberat!

„Am venit să dărâmăm mitul! Nu trăiesc câinii cu covrigii în coadă la Câmpulung Moldovenesc. Acest câine umblă, zi de zi, de la periferie către centrul orașului, cu o găină în gură.

Nu râdeți! Găina nu este decedată, deși pare, joacă și ea rolul ei!”, a explicat Cătălin Oprișan.

Se pare că, în fiecare zi, acest câine scoate o găină la plimbare. O lasă într-un anumit loc și își vede de treabă. Face acest lucru din 2014.

Cleopatra Stratan e din ce în ce mai frumoasă! Și-a schimbat look-ul și a lansat o piesă nouă, "Pupă-mă"... Smiley News. Videoclipul ce topește inima Internetului! Un bebeluș adoarme pe chitara tatălui, în timp ce bărbatul îi câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x