Antena Căutare

WOW! Dani a trecut la un alt nivel: „După tricoul fustă al lui Răzvan, m-am hotarât să mă îmbrac în stilul 2020”

După discuția înflăcărată din ediția trecută, Dani Oțil, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să între în pas cu moda.

După discuția înflăcărată din ediția trecută, Dani Oțil, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a decis să între în pas cu moda.

„Ia ziceți, 'sărachilor'! Am decis, după ziua de ieri în care Răzvan a purtat tricoul ală fustă și pantalonii ăia 'lasă-mă-n pace', să mă îmbrac ca în 2020.”

Ca un adevărat fashionist, Dani și-a explicat, în amănunt, ținuta din această dimineață. Ghetele,ediție limitată, i-au oferit o nouă perspectivă asupra vieții. Outfit-ul are avantaje și la petreceri, n-o să ghiciți ce ar ascunde Dani sub „capă”.

A sunat clopoțelul! Alexandra Băltărețu, cea mai gingașă candidată de la "Școala de ucenice", vrea să demonstr... Smiley News. Așa ceva nu poate fi adevărat! „Șmecherul de sală” primește o lovitură sub centură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x