Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Numai "bunăciuni" în farfurie! Ziua Recoltei, sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani! Oțil: Zici că suntem Peaky Blinders

Sărbătoare mare în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani". Răzvan Simion și Dani Oțil, simpaticii matinali, au dat startul petrecerii de "Ziua Recoltei". Când e vorba de bucate tradiționale, nimic nu le stă în cale. 

Sărbătoare mare în platoul "Neatza cu Răzvan și Dani". Răzvan Simion și Dani Oțil, simpaticii matinali, au dat startul petrecerii de "Ziua Recoltei".

Mai ales că ziua de 9 octombrie este ocazia perfectă pentru o vizită din partea președintelui Federației Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România, Călin Matieș, care a venit la "Neatza cu Răzvan și Dani" cu multe produse tradiționale românești, numai bune de degustat pe timp de toamnă.

Când e vorba de bucate tradiționale, nimic nu le stă în cale băieților noștri!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro