Antena Căutare

Numai Dani putea păţi aşa ceva! Matinalul şi-a confundat vecinul cu un hoţ. Ce urmează e de tot râsul: "Scanez personajul, îmi fac toate scenariile, scot telefonul şi încep să filmez tot"

Dani a avut parte de un şoc atunci când din greşeală şi-a confundat unul dintre vecini cu un presupus hoţ!

Dani a avut parte de un şoc atunci când din greşeală şi-a confundat unul dintre vecini cu un presupus hoţ!

"În zilele astea, cu atâta tehnologie, am intrat în maşina să o încălzesc şi cu baza ochiului sesizez un cetăţean dubios cu glugă. Am zis că ori e Carla's Dreams ori un raufacactor. Mă dau jos din maşină, merg în casă, când ies pe uşă, dubiosul mai dădea o tură şi gata! Am scanat personajul, mi-am făcut toate scenariile, scot telefonul şi merg spre gard. Încep să filmez tot prefăcându-mă că vorbesc la telefon. El era deja la a patra tură, nu voia să plece, iar eu nu m-am dat bătut. Am băgat maşina în curte, îşi dă gluga jos şi îmi spune să am grijă să nu îi calc pudelul. Era vecinul care îşi plimbă câinele. Apropo, nu am nimic valoros în casă, am doar jocuri şi un ceas pe care îl port la mine", a povestit Dani la Neatza.

Oprişeneee, tot cu mâncarea?! Borcanul cu filet, inventat de un domn pentru doamnele din toată lumea. Cum a devenit un a... Metallica în varianta românească. Piesa "Nothing Else Matters" cântată la ŢAMBAL de cei de la Melodi. Nu ai vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x