Antena Căutare

„La noi și-ar fi luat-o rău de tot!”. O bombă sexi a făcut cea mai răutăcioasă glumă legată de coronavirus. A fost cât pe ce să cauzeze un infarct! VIDEO

Autoizolarea, în contextul pandemiei de coronavirus, nu anulează simțul umorului nebunesc pe care îl au unii oameni. O bombă sexi a făcut cea mai răutăcioasă glumă, riscând să cauzeze un infarct.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, vineri, la rubrica „Smiley News" de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cum se distrează oamenii aflați la autoizolare.

În clip, o bombă sexi s-a gândit să se învelească cu un sac menajer negru și să se așeze la marginea drumului. Un biet om care a încercat să colecteze sacul menajer a fost cât pe ce să facă un infarct.

Și alți oameni au avut idei extraordinare, ca să se distreze, în timpul izolării impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani".

Horoscopul zilei, vineri, 3 aprilie 2020. O zodie ar putea concepe un copil! Altă zodie scapă de un bolovan imens de pe ... Mare competiție culinară la Neatza cu Răzvan și Dani! Momentul culinar-umoristic în care Cătălin Oprișan prezintă propri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x