Antena Căutare

„Împreună Învingem Mereu” este piesa pe care toți românii trebuie s-o asculte! Paula Seling și Radu Fornea, proiect de senzație

La emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Paula Seling și Radu Fornea au făcut dezvăluiri despre proiectul special „Toți K1 pentru România”, dedicat românilor.

Prin intermediul unui apel video la Neatza cu Răzvan și Dani, Paula Seling și Radu Fornea au făcut dezvăluiri despre proiectul muzical special pe care l-au realizat împreună. „Toți K1 pentru România” transmite un mesaj de solidaritate pentru români. Acestui demers artistic s-au alăturat și alți artiști îndrăgiți de români, precum Gheorghe Zamfir sau Nicolae Furdui Iancu.

Toți K1 pentru România

Proiectul muzical își propune să promoveze valori precum implicarea socială, interesul pentru cultura românească, toleranța și reperele morale, prin intermediul spectacolului și al exprimării artistice.

citește și: Scurta istorie a monarhiei! Regele Carol I și cele două mari drame ale sale: pierderea copilului şi eşecul transformării României într-o ţară economică

Artiștii doresc astfel să ofere publicului modele morale din istorie și cultură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Spectacolul se constituie dintr-o suită de momente artistice, care subliniază importanța celor mai semnificative evenimente istorice, care au marcat evoluția actului istoric de unire a românilor, precum și personalitățile proeminente care s-au remarcat și care constituie repere de moralitate, curaj și devotament patriotic, pentru prosperitatea, independența și suveranitatea neamului românesc, devenind o veritabilă lecție de istorie.

citește și: Drama din spatele cărții ”Mama și copilul”, cu care a crescut toată România. 113 anchete pentru un singur om!!!

Trecem de la Decebal la Ferdinand, parcurgând epocile și ajungând în contemporaneitate, și prezentăm publicului valorile culturale unanim recunoscute ale fiecărei perioade”, se arată pe pagina proiectului „Toți K1 pentru România”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre ineditul proiect muzical!

Cornel Ilie de la trupa Vunk, schimbare radicală de look! Dani Oțil: „Eu nu i-aș fi deschis ușa”... Horoscop 7 mai 2020: Trei zodii pun punct relației cu partenerul! Ce nativ primește azi sume mari de bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x