Antena Căutare

Prognoza Meteo, 10 iulie 2020. În ce zonă din țară se anunță, azi, caniculă

Ploile au mai trecut, iar disconfortul termic începe să fie din ce în ce mai accentuat. Cum se anunță vremea pentru acest sfârșit de săptămână?

Prognoza Meteo, 10 iulie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Vineri cerul va fi mai mult senin în aproape toată țară, iar valorile din termometre vor mai crește ușor față de ziua de joi, astfel încât vremea va ajunge din nou să fie ușor mai caldă în comparație cu media climatologică a perioadei în aproape toate regiunile. Canicula nu se scapă deloc din ochi, astfel că valorile ridicate le regăsim în toată țara.

Prognoza meteo pentru cinci zile, București. Capitala va fi lovită de caniculă și ploi abundente

Vântul va sufla slab până la moderat în sudul Banatului și mai mult slab în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 24 și 29 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 28-33 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Cele mai scăzute valori se vor înregistra în sudul litoralului și în estul Deltei Dunării, unde briza Mării Negre va mai răcori puțin troposfera în straturile sale inferioare.

În Constanța se așteptă azi 27 de grade Celsius. Vremea va ține cu turiștii care aleg să petreacă acest weekend pe litoral.

În Capitală vremea va fi frumoasă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile pornesc de la 16 grade Celsius și ajung până la 32 de grade Celsius.

Şi la munte vremea va continua să se încălzească. Cel mai frig va fi în proximitatea Masivului Ceahlău, acolo unde temperaturile vor ajunge la 18 grade Celsius. Rece va fi și în Munții Semenic, unde valorile se vor situa în jurul a 20 de grade Celsius.

Măștile devin instrumente de tortură, în următoarele zile! Temperaturile depășesc 40 de grade. Canicula pune stăpânirea peste Europa

Cel mai cald va fi în Poiana Braşov şi Predeal acolo unde temperaturile vor urca până la 24 de grade Celsius.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Horoscopul zilei, 10 iulie 2020. O zodie are probleme majore la început de weekend... Smiley News: Gara Târgoviștei, devenită abia în 1888 Gara de Nord, într-o imagine din anul inaugurării 1872...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x