Antena Căutare

Prognoza Meteo, 13 mai 2020. Precipitații și vânt puternic în aproape toată România

Vremea se răcește în mai multe zone din țară și doar în sud-vest rămâne mai cald decât ar fi normal. Maximele vor fi cuprinse între 14 și 16 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în vestul, centrul şi nordul ţãrii, iar în primele ore ale zilei şi în zona deluroasã din sud.

Izolat, vor fi posibile ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice, cu o probabilitate mai ridicatã în Maramureş şi în zonele de munte.

Fenomene violente în România, în următoarele ore. Meteorologii anunță cod portocaliu de vijelii și vânt puternic în mai multe județe din țară

Vântul va prezenta intensificãri la munte, în special în zona înaltã, unde se vor atinge viteze de 60-70 km/h, dar şi în regiunile estice, sud-estice şi vestice şi pe arii restrânse în rest, în general, cu viteze de 45-55 km/h.

Temperaturile maxime, semnificativ mai scãzute decât în ziua precedentã în sud-estul teritoriului, dar şi mai ridicate în vest, se vor încadra, în general, între 16 şi 26 de grade.

Se anunţă o vară istorică în România! 2020 va fi un an record în ceea ce priveşte temperaturile

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Horoscopul zilei, 13 mai 2020. Nativii Berbec au probleme cu trecutul amoros. Ce zodii sunt aproape de o realizare profe... Smiley News: O șoferiță își fugărește mașina pe autostradă | Video viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x