Antena Căutare

Prognoza Meteo, 4 februarie 2020 - Neatza cu Răzvan și Dani. A patra zi de februarie vine cu vreme destul de capricioasă

Rampna Olaru, ne prezintă vremea! A patra zi de februarie vine cu vreme destul de capricioasă. Aduce temperaturi mai scăzute şi vom avea parte de precipitaţii în majoritatea teritoriilor!

Precipitațiile vor fi mixte la munte, iar în partea de vest, centru, nord și nord-vest vor predomina lapovița și ninsoarea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, iar temperaturile vor fi cuprinse într -4 și 16 grade Celsius.

În Maramureș va ploua astăzi, iar cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Temperatura a scăut față de zilele trecute, amxima zilei atingând 6 grade celsius atât în Satu Mare, cât și în Baia Mare.

De ploi vom avea parte și pe teritoriul Crișanei, dar precipitațiile nu vor fi foarte abundente. Temperaturile de astăzi se vor situa între 9 grade în Oradea și 10 în Arad.

În Banat ploile vor pune stăpânire pe tot teritoriul în partea de sud, fiind destul d eînsemnate cantitativ. Temperatura maximă va atunge 12 grade atât în Timișoara, cât și în Reșița.

Ploile vor ajunge astăzi și pe teritoriul Olteniei. Maximele se vor încadra între 10 grade în Târgu Jiu și 12 grade în Drobeta Turnu Severin.

Duelul blondelor sexy la Provocarea "5 secunde"! Cine a câştigat confruntarea dintre Anna Lesko şi Ramona Olar... Neatza cu Răzvan şi Dani. Cum să faci faţă stresului la locul de muncă...
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe...
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o...
Ultimele știri
x