Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Prognoza Meteo, 4 februarie 2020 - Neatza cu Răzvan și Dani. A patra zi de februarie vine cu vreme destul de capricioasă

Rampna Olaru, ne prezintă vremea! A patra zi de februarie vine cu vreme destul de capricioasă. Aduce temperaturi mai scăzute şi vom avea parte de precipitaţii în majoritatea teritoriilor!

Precipitațiile vor fi mixte la munte, iar în partea de vest, centru, nord și nord-vest vor predomina lapovița și ninsoarea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, iar temperaturile vor fi cuprinse într -4 și 16 grade Celsius.

În Maramureș va ploua astăzi, iar cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Temperatura a scăut față de zilele trecute, amxima zilei atingând 6 grade celsius atât în Satu Mare, cât și în Baia Mare.

De ploi vom avea parte și pe teritoriul Crișanei, dar precipitațiile nu vor fi foarte abundente. Temperaturile de astăzi se vor situa între 9 grade în Oradea și 10 în Arad.

În Banat ploile vor pune stăpânire pe tot teritoriul în partea de sud, fiind destul d eînsemnate cantitativ. Temperatura maximă va atunge 12 grade atât în Timișoara, cât și în Reșița.

Ploile vor ajunge astăzi și pe teritoriul Olteniei. Maximele se vor încadra între 10 grade în Târgu Jiu și 12 grade în Drobeta Turnu Severin.