Antena Căutare

Raluca Răducanu, aleasă de „X Factor Global” în „Top 5 Cele Mai Bune Momente ale Anului 2018”!

Raluca Răducanu a revenit! Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Fata cu Vioară & Band au cântat melodia "Have yourself a merry little Christmas".

Raluca Răducanu a revenit! Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Fata cu Vioară & Band au cântat melodia "Have yourself a merry little Christmas".

Raluca Răducanu a făcut furori la „X Factor” 2018. Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, tânăra a imprimat o cu totul altă emoție piesei ”Every Breath You Take”, în etapa audițiilor.

Momentul nu a făcut furori doar printre membrii juriului de la „X Factor România”, fiind preluat și de „X Factor Global”, bucureșteanca de 26 de ani fiind lăudată pentru reușita sa fabuloasă.

Billie Jean, al doilea moment pe care l-am susținut în cadrul concursului X Factor, a fost preluat de X Factor Global în top 5 cele mai bun momente ale anului 2018”, a spus Raluca Răducanu.

Super-mămica Andreea Bălan a făcut un show excepțional! Cum va petrece ultimul Crăciun în 3, înainte de nașterea celui d... „Cremvușca” i-a dat bătăi de cap Flaviei! Așa număr de magie nu s-a mai văzut la „Neatza cu Răzvan și Dani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x