Răzvan are o imaginație EXTREM de bogată! Ce ar păți femeile din preajma lui? „Mi-aș face un trib special și...”

Flavia Mihășan a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”! Matinalii s-au ținut de glume și astfel au ieșit la iveală detalii incredibile!

Întrebată de Dani dacă ar face față în Madagascar, la emisiunea "Ultimul trib", Flavia susține că nu ar putea să mănânce carne și că ar prefera mai degrabă să stea nemâncată. Amalia, în schimb, a spus că ea se consideră „cal de bătaie” și că ar face față provocărilor din Madagascar.

Băieții, în schimb, au mărturisit că ei și-ar face un trib special! Despre ce este vorba? Află totul în clipul video de mai sus!

ULTIMUL TRIB

Începând de joi, 13 septembrie, la Antena 1 puteţi urmări aventura celor trei triburi: unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând. 21 de concurenţi vor înfrunta fiecare zi de încercări în Madagascar.

"Ultimul trib" le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. Cei 21 de concurenți se vor lupta pentru "Teritoriu", iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia.

Aceasta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă!

Gândul la marele premiu de 100.000 de euro îi ajută pe cei 21 de concurenți din "Ultimul trib", emisiune care are premiera la antena unu, la ora 20.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de Facebook >> / Instagram >>

Ultimele știri