Antena Căutare

S-a redeschis celebrul hotel Lido, dar puțini îl mai recunosc! Cum arată astăzi

Hotelul Lido, un adevărat simbol al Bucureștiului, și-a redeschis larg porțile pentru oaspeți! Gazdele au organizat o petrecere frumoasă cu momente artistice deosebite!

Hotelul Lido, un adevărat simbol al Bucureștiului, și-a redeschis larg porțile pentru oaspeți! Gazdele au organizat o petrecere frumoasă cu momente artistice deosebite!

Timp de mulți ani, bucureștenii au trecut pe lângă celebrul hotel Lido, ros parcă de colții timpului. Acum situația s-a schimbat și schelele metalice au fost înlocuite cu o strălucire ce captează privirile trecătorilor.

Omul de afaceri Mohammad Murad, care controlează numeroase hoteluri, a închiriat hotelul pe 15 ani de la proprietari, cu drept de cumpărare, și a inițiat lucrări de renovare de peste 5 milioane de euro.

Ce a declarat acesta și ce petrecere plină de fast s-a dat la deschiderea celebrului Lido? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Defectul neștiut al lui Dani Oțil! „Am încercat să fac asta, dar nu pot...”... Cum se face cea mai bună rețetă de cartofi franțuzești din lume! Care este secretul ca să dai gust...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x