Antena Căutare

Suedezii au simțul umorului și sunt fani „Neatza cu Răzvan și Dani”! Avem dovada

Dimineața începe mereu bine cu o porție zdravănă de râs, iar suedezii au dovedit că au simțul umorului! Printre telespectatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” se numără și reprezentanți ai Ambasadei Suediei din București. Iată ce le-au transmis simpaticilor prezentatori.

Suedezii au simțul umorului și sunt fani „Neatza cu Răzvan și Dani”! Avem dovada
ambasada suediei

Dimineața începe mereu bine cu o porție zdravănă de râs, iar suedezii au dovedit că au simțul umorului! Printre telespectatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” se numără și reprezentanți ai Ambasadei Suediei din București. Iată ce le-au transmis aceștia simpaticilor prezentatori.

Dani a spus că își dorește miniștri ca în Suedia. Așa că au fost luați și analizați! Dintre toți, noul ministru al Culturii, Amanda Lind, are ceva aparte, ceva din seria „nu haina îl face pe om, ci frizura”!

Ambasada Suediei a redistribuit „analiza” realizată la „Neatza cu Răzvan și Dani” pe pagina de Facebook:

„Cele mai vechi descrieri ale dreadlock-urilor datează de peste 2000 de ani. Mulțumim, „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru prezentarea noul ministru al Culturii și Democrației, responsabil cu Sportul, Amanda Lind. bun venit în 2019!”, a transmis Ambasada Suediei din București, într-un mesaj în limba engleză.

Momentul, în materialul video de mai jos:

Frumoasă foc, dar când deschide gura...O brunetă a șocat întreaga planetă cu răspunsul dat la o problemă de logică!... Gripa poate fi tratată și cu remedii naturale. Medicul Carmen Nonn ne spune cum putem scăpa de gripă, fără să luăm medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x