Antena Căutare

Vai, vai! Imagini, în premieră, cu Dacia lui Dani, cu care cucerea fetele în tinerețe: "M-a luat de ceafă și m-a pus pe masa de tenis"

Dani, Flavia şi Amalia au povestit la Neatza, cum a fost atunci când au primit primul sărut! Poveștile sunt de interes major, amuzante din cale afară, căci Amalia a început devreme, la Flavia a fost cu romantism, dar stați să vedeți la Dani cum a fost.

Dani, Flavia şi Amalia au povestit la Neatza, cum a fost atunci când au primit primul sărut! Poveștile sunt de interes major, amuzante din cale afară, căci Amalia a început devreme, la Flavia a fost cu romantism, dar stați să vedeți la Dani cum a fost.

Fetele s-au hlizit copios, încă de la începutul poveștii, când au aflat că Oțil aveam cam 13-14 ani la primul sărut. "Așa de târziu, Dani???", întreabă, mirată, Flavia.

Și, ca să fie treaba, treabă, am văzut, în premieră, Dacia lui Dani, pe care o mai fura când și când ca să meargă la căminul cultural.

Horoscopul Zilei, 26 aprilie 2018. Se îneacă în lacrimi: Dezamăgiri mari în dragoste pentru o ZODIE... Horoscopul Zilei, 27 aprilie. Azi tu vei fi vedetă! ZODIA care cucerește pe oricine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x