Antena Căutare

Vai, vai! Imagini, în premieră, cu Dacia lui Dani, cu care cucerea fetele în tinerețe: "M-a luat de ceafă și m-a pus pe masa de tenis"

Dani, Flavia şi Amalia au povestit la Neatza, cum a fost atunci când au primit primul sărut! Poveștile sunt de interes major, amuzante din cale afară, căci Amalia a început devreme, la Flavia a fost cu romantism, dar stați să vedeți la Dani cum a fost.

Dani, Flavia şi Amalia au povestit la Neatza, cum a fost atunci când au primit primul sărut! Poveștile sunt de interes major, amuzante din cale afară, căci Amalia a început devreme, la Flavia a fost cu romantism, dar stați să vedeți la Dani cum a fost.

Fetele s-au hlizit copios, încă de la începutul poveștii, când au aflat că Oțil aveam cam 13-14 ani la primul sărut. "Așa de târziu, Dani???", întreabă, mirată, Flavia.

Și, ca să fie treaba, treabă, am văzut, în premieră, Dacia lui Dani, pe care o mai fura când și când ca să meargă la căminul cultural.

Horoscopul Zilei, 26 aprilie 2018. Se îneacă în lacrimi: Dezamăgiri mari în dragoste pentru o ZODIE... Horoscopul Zilei, 27 aprilie. Azi tu vei fi vedetă! ZODIA care cucerește pe oricine!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x