Veteranii s-au REINVENTAT! Maria Dragomiroiu le dă clasă tinerilor pe TikTok

Anul trecut TikTok a înregistrat un număr record de utilizatori în SUA și Europa. Aplicația momentului este populară printre adolescenți, dar și printre veterani.

Fără limite de vârstă, celebritățile de la Hollywood, dar și cele din România postează clipuri amuzante din viața de zi cu zi.

Arnold Schwarzenegger este idoul unei generații cu o carieră cinematografică impresionantă. Fostul guvernator al Californiei le arată fanilor cât de mult își iubește animăluțele de companie. Actorul își plimbă măgărușul prin casă și ne-a arătat cum ia masa alături de poneii lui în sufragerie.

Exerciții simple full body. Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani

Arnold are o formă fizică de invidiat așa că le arată abonaților săi cum face sport în fiecare zi atât la sală cât și în aer liber pe bicicletă.

O prezență surpinzătoare pe această aplicație este Maria Dragomiroiu. Doamna muzicii romțnești a fost convinsă de nepoatele ei să posteze un clip în care dansează împreună. Filmulețul a devenit viral și a stârnit admirație din partea fanilor care au admirat curajul și relaxarea artistei.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani!

Ultimele știri