Antena Căutare

A fost filmată în timp ce se iubea cu doi bărbați, pe stradă. Cum a motivat tânăra momentul fierbinte, după ce imaginile au apărut pe internet

O tânără din Canada a devenit celebră, peste noapte, după ce a fost surprinsă într-o situație care nu prea îi face cinste. Aceasta făcea amor, în văzul tuturor, cu doi bărbați. 

O tânără din Canada a devenit celebră, peste noapte, după ce a fost surprinsă într-o situație care nu prea îi face cinste. Aceasta făcea amor, în văzul tuturor, cu doi bărbați.

Cei trei se aflau în drum spre un concert Wiz Khalifa, în Calgary, Canada. Aceștia au găsit o străduță mai ascunsă și acolo și-au dat frâu liber dorinței, fără a ști însă că sunt filmați.

După ce imaginile au apărut pe internet, tânăra Alexis Frulling a recunoscut că ea apare în videoclip și i-a acuzat pe cei care au filmat-o că i-au încălcat dreptul la intimitate.

"Este o prostie. Nu o să accept să primesc atât de multă ură din partea unor necunoscuți. Așa că mi-am zis,"da, o să recunosc, eu sunt aia". Nu înțeleg de ce lumea mă trage doar pe mine la răspundere, iar pe ei nu", a declarat Alexis.

În clipul postat pe YouTube, ea recunoaște și că nu estre mândră de ce am făcut, dar nici rușine.

UIMITOR! Și-a frecat pielea cu ceapă timp de cinci minute și nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x