Antena Căutare

Alessandra Stoicescu va deveni mamă în curând: "Am cerceii fetiței pregătiți"

Alessandra Stoicescu mai are câteva zile și va putea să-și strângă în brațe fetița. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit cum a ales numele micuței, dar și cum s-a pregătit pentru marele eveniment.

Alessandra Stoicescu mai are câteva zile și va putea să-și strângă în brațe fetița. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit cum a ales numele micuței, dar și cum s-a pregătit pentru marele eveniment.

Vedeta trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei, și anume se pregătește să devină mamă la 43 de ani. Ea a dezvăluit deja numele pe care l-a ales pentru fetița ei.

"Sara Maria. Am visat într-o noapte numele de Sara. Și e nume biblic. Maria la fel. Sara Maria Constantnescu", a dezvăluit ea, într-un interviu la XNS.

Sandra și soțul ei, Sergiu, și-au luat toate măsurile de siguranță înainte de nașterea fetiței.

“Am fost foarte atenți la toate lucrurile pe care trebuie să le facem. Să nu ne ducem într-o zonă de părinți nebuni, dar cuibul să fie perfect”, a adăugat ea.

Un lucru de care puține femei însărcinate știu, și despre care Sandra ne-a vorbit, este centura de siguranță destinată gravidelor.

“De la Alice și de la Titi Aur am aflat că există centura specială pentru femei însărciante. Am purtat în toată sarcina acest tip de centură de siguranță. De fapt, este centura clasică și o extensie care se pune pe scaunul de mașină, cu capse”, a precizat ea.

Alessandra Stociescu este pregătită complet pentru venirea pe lume a Sarei. Are chiar și scaunul de mașină cumpărat. Însă asta nu este tot. Și camera micuței este una specială.

“Mobila am ales-o de la un producător român. Este tratată numai cu lacuri netoxice. Avem deja pregătit gărdulețul pentru scara interioară și vom pune contratrepte. Despre siguranță este vorba. Peste tot. Avem sistem video și audio”, a mai explicat ea.

Despre soțul ei, Sandra spune că el este “factorul de echilibru”.

Alessandra Stoicescu va deveni mamă în curând: "Am cerceii fetiței pregătiți"

Sandra primit sfaturi prețioase și de la colegele de la Antena 1. “De exemplu, Simona Gherghe mi-a spus să nu fac o cameră de copil tipică. Copilul crește și mobila va trebui schimbată”.

Sandra Stoicescu a precizat că va naște la un spital privat din Capitală și a dezvăluit care sunt cele două lucruri pe care le are deja pregătite: kitul babystem și cerceii fetiței.

Aflați din clipul de mai sus mai multe dezvăluiri emoţionante despre momentul mult aşteptat.

Once Upon a Time in Hollywood a avut premiera. Ce nu știi despre film | Trailer... 5 motive pentru care e bine să colaborezi cu o agenție imobiliară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x