Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, și-a emoționat fanii cu ultima apariție: „Tu mi-ai dat putere să merg mai departe!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, va reveni pe scena emisiunii, în calitate de jurată. Ca de fiecare dată, artista reușește să-și surprindă fanii. Nici de data asta, nu a fost o excepție.

„Primește totul cu zâmbetul pe buze!”, a fost mesajul emoționant transmis fanilor, la acre a atașat o fotografie în care arată așa cum îi stă bine oricărei femei împlinite: frumoasă și emanând multă dragoste și sensibilitate.

„Prin exemplul tău și forța de a trece peste orice, tu mi-ai dat putere să merg mai departe!”, i-a scris o admiratoare. Complimentele nu au fost puține și, cum era și firesc, toate au fost la superlativ.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a devenit în luna octombrie a anului trecut mămica unei fetițe superbe, pe nume Ella Maya. Artista a revenit la scurt timp pe scenă și și-a reluat concertele și nu ezită, ori de câte are ocazia, să le spună fanilor cât de minunat e să fie mamă.

Noi suntem nerăbdători să o revedem! Voi?

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe