Căutare Live

100 de ani de istorie BMW

BMW a împlinit deja 100 de ani de la apariție. Germanii au înființat  Bayerische Motoren Werke în anul 1916 la Munchen.

BMW a împlinit deja 100 de ani de la apariție. Germanii au înființat Bayerische Motoren Werke în anul 1916 la Munchen.

Compania a fost infiintata initial pentru a construi motoare de avioane, pentru primul razboi mondial, si a fabricat prima masina in 1928. Dupa ce a trecut peste depresiunile economice ce au urmat, BMW a suferit si dificultati financiare in anul 1950, fiind atunci aproape de faliment.

A facut averi construind autovehicule cu tractiune pe spate de dimensiuni mici si cu manevrabilitate perfecta. BMW si-a castigat reputatia, pe merit, drept cel ce construieste “The Ultimate Driving Machine”.

Uimitorul i8, BMW isi deschide drumul direct in secolul 21. Masina imbina aspectul si performantele unui automobil sportiv de mare putere cu eficienta si usurinta unui plug-in hibrid.

Ultra futurist atat la interior cat si la exterior, i8 este propulsat de un motor turbo cu trei cilindri de 1,5 litri, care lucreaza in tandem cu un motro electric pentru a produce o putere maxima de peste 350 cai putere.

Acestui motor ii este suficient pentru a ajunge de la 0 la 100 kilometri/ora in 4,4 secunde, in timp ce consumul de carburant este de doar 2.1 litri la suta in ciclul NEDC pentru prima suta de kilometri.

Pe CarZZ.ro găsești peste 6.000 de anunțuri cu mașini BMW scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Veste proastă pentru șoferi! Prețul rovinietei se modifică semnificativ! Cât vor plăti românii...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri