Antena Căutare

Aston Martin elibereaza Lagonda

Cu siguranta iti amintesti de Lagonda, conceptul care-i facea pe fanii Aston Martin sa intoarca capul in partea cealalta, disperati, la Salonul Auto de la Genva din 2008. In cazul in care rugaciunile tale catre zei avea ca scop abandonarea lui, aflca ca Lagonda nu va ramane doar un concept, ci va deveni un brand de sine statator, care va tinti segmenteul de piata cel mai rarefiat, asa ca nu va fi nicio problema daca engelzii vor cere pentru masinile lor intre 100 si 300 de mii de euro.

Potrivit lui Ulrich Bez, boss-ul de la Aston Martin, daca Maybach a avut nevoie de un miliard de dolari pentru a se relansa, Lagonda s-ar putea descurca cu doar un sfert din suma.

Iar solutia ar putea veni tocmai din partea germanilor, avand in vedere intensificarea zvonurilor potrivit carora Aston ar putea contribuia la noile Maybach-uri.

Cele mai importante piete pe care le vizeaza englezii sunt Rusia si China, iar pentru ca toata lumea sa fie multumita, Lagonda va putea oferi si masini blindate. Daca Aston-urile sunt destinata exclusiv placerii de a le pilota, Lagonda va incerca sa cucereasca inimile celor pasionati de drumetii si de cruising fara teribilisme.

Ar mai fi o singura problema, dar istoria a dovedit ca designul controversat face parte din brief-ul de productie al SUV-urilor de lux. Sa-nceapa lupta, deci!

Sursa: Top Gear

Audi RS6 & Nokian - Nou record de viteza pe gheata: 331,61 km/h!... Drive Test: Opel Astra ST - Carausul mecatronic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x