Antena Căutare

Au luat o mașină banală și scumpă și au transformat-o într-o bijuterie pe patru roți. Și asta nu e tot!

Tesla ne-a obișnuit cu mașinile electrice și Elon Musk a promis, în Model 3, o versiune mai ieftină. Le produce greu, le livrează și mai greu, dar sunt terți care construiesc alte versiuni pe modelele Tesla. Ultima încercare e superbă.

Tesla ne-a obișnuit cu mașinile electrice și Elon Musk a promis, în Model 3, o versiune mai ieftină. Le produce greu, le livrează și mai greu, dar sunt terți care construiesc alte versiuni pe modelele Tesla. Ultima încercare e superbă.

Probabil că nu-ți zice nimic numele RemetzCar. E o companie din Olanda specializată în reinventarea altor mașini deja produse și disponibile pe piață. De data aceasta a făcut din Tesla Model S un alt fel de automobil. A transformat-o în break și a creat câteva lucruri special pentru ea.

Au încercat să țină totul ascuns, dar nu le-a mers! Viitorul iPhone a ajuns pe net deja!

Modelul pe care îl vezi în imaginile de mai jos a fost creat pe comandă pentru colecționarul Floris de Raadt. „Ideea era să transform o Tesla Model S într-un break dinamic și sportiv, nu să am neapărat mai mult spațiu pentru bagaje. Favorita noastră este versiunea Bold Chrome cu geamuri speciale care să sublinieze liniile dinamice îndrăznețe ale mașinii”, a declarat de Raadt, citat de Electrek.

Căutările de pe Google nu mint! Ce vor românii să știe despre operatori ca Orange sau Vodafone

Mașina aceasta va fi prezentată la International Concours d’Élégance Paleis Het Loo între 29 iunie și 1 iulie, în Apeldoorn, Olanda. După eveniment, proprietarul duce acest concept de Tesla Model S într-un tur prin Europa.

Vezi o colectie de fotografii cu masina Tesla reinventata

Importanţa uleiului de motor pentru maşină... Important pentru toţi şoferii din România! Răspunsul Poliţiei Rutiere la întrebarea "Pot să beau trei beri fără să ...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x