Antena Căutare

BMW ataca SUA: Noile Serii 1 si 6, la Detroit!

Cele mai noi modele BMW prezentate, in premiera, la Salonul Auto de la Detroit, Seria 6 Cabrio, Seria 1 Cabrio si Seria 1 Coupe, stau sub semnul designului emotional, impresionand prin dinamica, dar respecta noua directie a marcii in ceea ce priveste eficienta.

Evident, in prim plan va fi premiera mondiala a noului BMW Seria 6 Cabriolet. Noua versiune decapotabila a "rechinului" de mari dimensiuni impresioneaza prin linia puternica si totusi eleganta ce marcheaza experienta exclusivista a condusului.

Dar, tot la NAIAS 2011, isi face debutul si cel mai noul model al gamei "M GmbH". BMW Seria 1 M Coupé reprezinta cea mai spectaculoasa completare a lumii automobilelor sport foarte performante si transmite sentimentul aparte "M" in premiera in acest segment.

Noul BMW Seria 1 Coupé si noul BMW Seria 1 Cabriolet vor fi si ele prezentate pentru prima data in fata presei mondiale la salonul auto de la Detroit.

De asemenea, noul BMW X3 va fi prezentat publicului in cadrul NAIAS 2011, cu putin timp inainte de lansarea pe piata americana. Cea de-a doua generatie a SAV-ului (Sports Activity Vehicle) este produsa la uzina BMW din Spartanburg, in SUA, alaturi de BMW X5 si BMW X6.

Salonul Auto de la Detroit isi va deschide portile pentru presa de specialitate pe 10 ianuarie.

Mercedes lucreaza la Megacity Mobility, rival pentru BMW Megacity... Porsche-ul lui David Beckham, la licitatie pe eBay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x