BMW ne prezinta noua Serie 1!

Compacta mini de la BMW a demonstrat, in cei cinci ani de productie, ca are un cuvant important de spus in clasa ei. S-a vandut in peste un milion de unitati, si a incheiat triumfator ciclul prin jucausul 1M care, la cei 340 de cai ai sai, poti spune ca debordeaza de energie. Acum a venit randul unei noi generatii.

Formula (de succes) s-a pastrat si pentru generatia noua, dar a suferit mici schimbari: noul Unu e mai lung (8,5 cm), mai lat (1,7 centimetri) si mai spatios (ampatamentul marit cu 3 centimetri). Asta se traduce prin spatiu marit pentru picioare si un portbagaj mai incapator.

Exteriorul a fost redesenat, fiind inspirat din ultimele concepte BMW, iar liniile au devenit mai pronuntate. Cu alte cuvinte, micutul are o atitudine si mai indrazneata acum. Deloc rau, zicem noi. Interiorul a fost si el restilizat, fiind mai bogat in delatii, finisaje si spatii de compartimentare decat mai spartanul generatiei actuale. Versiunile de echipare anuntate pana acum sunt Sport si Urban.

Citeste tot articolul in Top Gear

FOTO: Top Gear

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri