Antena Căutare

Care este cea mai frumoasa masina din Europa conform cititorilor Auto Bild 2012

Cititorii Grupului AUTO BILD au ales. Castigatorul si cel mai atractiv model din categoria „SUV, Van si tractiune integrala” este Mazda CX-5.

Aproximativ 200 000 cititori AUTO BILD din 15 tari au votat la mai multe categorii, modelul european cu cel mai bun design. Cu 18,7% din voturi, Mazda CX-5 s-a desprins in fata competitorilor de la categoria SUV si cu tractiune integrala – Audi A6 Allroad (locul al doilea cu 10,8) si Audi Q3 (locul al treilea cu 9,9%) – pentru a castiga trofeul european de design din segmentul sau.

Cititorii din Cehia, Turcia, Georgia si Spania au votat Mazda CX-5 ca cel mai atractiv model din segmental sau. Cititorii germani au votat noua compacta pe locul al treilea dupa Mercedes ML si Audi A6 Allroad. Insa, pentru a stabili castigatorul, au fost numarate voturile din toate tarile europene. In 2009 si Mazda3 a luat premiul AUTO BILD de design european la categoria „Modele mici si compacte” – castigand chiar inaintea lansarii oficiale in Germania.

Citeste continuarea in incomemagazine!

Foto: car-previews.blogspot.com

O comparatie flatanta pentru Dacia Duster: ”Lustruiti-o putin si toti o sa creada ca e un Range Rover”... Sute de radare vor impanzi soselele din Romania! Vezi unde sunt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x