Antena Căutare

"Caruselul Magic", cel mai ciudat sens giratoriu din lume! Acum să vedem cât de bun ŞOFER eşti! Te-ai descurca în intersecţia asta?

Te consideri un şofer excelent şi crezi că ai face faţă oricărei intersecţie? Hmmm... Eu zic să te mai gândeşti

Te consideri un şofer excelent şi crezi că ai face faţă oricărei intersecţie? Hmmm... Eu zic să te mai gândeşti
Cel mai ciudat sens giratoriu din lume se găsește în Marea Britanie, la Swindon şi este supranumit "Caruselul magic". Acesta a fost construit în 1972 și conține cinci mini-sensuri giratorii. Acestea sunt grupate în jurul unei insule centrale și controlează traficul a şase drumuri principale. Intersecția a fost proiectată de britanici tocmai pentru a fluidiza traficul, desigur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă ai impresia că acolo au loc accidente zilnic, te înşeli amarnic şi asta pentru că localnicii sunt obișnuiți cu ciudatul sens și foarte rar se întâmplă aici vreun incident.
Peste 70% dintre şoferi nu ştiu răspunsul! Ce înseamnă roşu şi galben concomitent la semafor?... De la vis la realitate. Așa ar putea arăta modelul de lux al celor de la Dacia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x