Antena Căutare

Ce pățești în caz de accident într-o mașină veche! Videoul care te lasă fără cuvinte!

Testul auto în caz de accident dintre o Toyota Corolla din 1998 și una din 2015 îți arată cât de mult au evoluat sistemele de siguranță pentru șoferi și pasageri.

Testul auto în caz de accident dintre o Toyota Corolla din 1998 și una din 2015 îți arată cât de mult au evoluat sistemele de siguranță pentru șoferi și pasageri.

Siguranța la volan a devenit tot mai importantă, pe măsură ce cresc performanțele de viteză ale automobilelor. Se spune că nicio mașină nu e 100% sigură, iar pericolul de moarte există cu orice autoturism. Dar există câteva măsuri de siguranță care îți pot salva viața în unele cazuri.

Telefoanele care domină topurile! Experții au căzut de acord și acestea sunt cele mai bune

Dacă abia ți-ai luat carnetul de conducere și crezi că n-ai nevoie de o mașină nouă pentru început, privește testul auto de mai jos și ai să-ți schimbi părerea. Mașinile vechi pot fi dotate cu multe funcții utile, dar cele care asigură siguranța șoferului și pasagerilor nu se regăsesc mereu printre ele.

Chinezii lasă lumea fără cuvinte! Au lansat un telefon senzațional că până și iPhone pare depășit

Un test auto de siguranță în caz de accident efectuat în Australia și Noua Zeelandă, la United Global Road Safety Week, arată cât de mult s-a investit în măsurile de protejare a persoanelor în interiorul mașinii.

Vezi un video cu acest test

Cum să alegem inteligent bateria pentru maşină!... Indienii ne dau clasă! Au luat un Logan, i-au schimbat motorul și acum e o mașină pe care ai vrea-o în România...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x