De la vis la realitate. Așa ar putea arăta modelul de lux al celor de la Dacia

 

Din nefericire există foarte mulţi români care nu apreciază deloc barndul Dacia de la Mioveni, dar cu toate astea, sunt şi oameni patrioţi ce se mândresc cu brandul Dacia. 

Tocmai din această cauza unii designer creează diferite concepte ale Daciei Logan LUX care efectiv îi lasă pe toţi cu gură căscată.

Trebuie să recunoaştem că acest concept nu este deloc unul urat şi chiar dacă pare a fi inspirat din modelele altor mărci de maşini, creatorul acestui model a încercat pe cât posibil să păstreze ceva care reprezintă marca Dacia Logan.

Spre suprinderea tuturor acest concept de maşină este unul foarte reuşit şi cu siguranţă dacă se vor scoate pe piaţă astfel de maşini vor fi foarte mulţi cei care vor dori să o achiziţioneze, bineînţeles, cel mai probabil, majoritatea vor fi cetăţeni străini.

Până că acest concept al Daciei Logan Lux să devină realitate, dacă o să devină vreodată, haideţi să ne delectam cu aceste imaginii ale unei posibile viitoare Dacii şi să sperăm că într-o zi vom vedea asemenea maşini pe şoselele din România.

Vezi video AICI.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe