Antena Căutare

Drive test / Combinatia fatala: Adelina Pestritu & BMW 335i Coupe

BMW-ul 335i Coupe si Adelina Pestritu au fiecare fanii lor. Masina pentru cei 306 cai-putere, iar manechinul pentru felul in care arata.

Adelina Pestritu: "Am avut o senzatie foarte tare la volanul acestei masini. Imi place viteza si chiar daca era si mai puternica de atit, m-as fi descurcat"

BMW Seria 3 Coupe facelift. Faruri un pic schimbate, led-uri cu lumina alba. Si la interior mici modificari. Nimic special pina acum. Emotiile te cuprind repede pentru ca vorbim de un motor 335 i. Virful gamei, folosit in premiera pe BMW Seria 3, un Twin Power Turbo, cu 6 cilindri in linie. Puterea motorului este de 306 CP, iar cuplul motor maxim este de 400 Nm.

Pulsul se accelereaza cind ai prima intilnire cu masina, mai ales ca partenera ei era Adelina Pestritu, una dintre manechinele de top din Romania. BMW 335 i Coupe era echipat Performance, cam acelasi lucru cu kit-ul M3. BMW Performance este cel mai important tuning de fabrica. Iti poti comanda orice pentru masina ta, insa bagi mina adinc in buzunar pentru fiecare pofta. Dovada? Masina testata avea pe ea accesorii in valoare de 15.686 de euro. Bineinteles, evacuarea nu mai este aceeasi. Novice sa fii si tot iti dai seama ca ai parte de o fiara ascunsa sub capota imediat dupa prima cheie. Sunetul este puternic si gutural. Face zgomot aproape la fel ca o masina de curse, doar volumul a fost dat mai incet.

Despre cum merge 335i ce sa spui de rau? Ca e extrem de rapida? Ca accelereaza de rupe asfaltul de sub roti? Ca e un pic rigida datorita suspensiilor tari? Ca are o directie foarte precisa? Ca te dai greu jos din ea din cauza scaunelor Recaro, care au marginile de sustinere foarte inalte? Dar cine sta incredibil de bine in viraje datorita acestora ? Si nu esti intr-o masina de raliuri!

Un drive test facut in capitala Romaniei cu un BMW cu 4 roti imense, cu niste cauciucuri care aveau un talon de doua degete. Pai, mare grija la parcari pentru ca buza jantelor este un pic iesita in afara. Sa mai spunem de gropi? Noroc ca pina la Snagov, destinatia finala a drive testului, DN 1 s-a prezentat bine!

Masina arata incredibil si merge intr-un mare fel. Este spectaculoasa, insa are si un pret tot spectaculos, dar merita. Iti trebuie multi bani pentru ea, grija la parcari si gropi si sa o cunosti foarte bine pentru ca excesele de adrenalina pot deveni tragice.

CITESTE verdictul in Gazeta Sporturilor!

Pagani Zonda: Squadra Azzura... Francezii fac bisnita cu Dacia Duster...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x