Antena Căutare

Foto&Video / Fete si masini tunate - Swiss Tuning Show 2010

950 de masini modificate, 25 de cluburi ale pasionatilor de cai putere, zeci de hostesse in tinute care mai de care mai sexy si peste 15.000 de vizitatori. Acesta este "bilantul" editiei 2010 a Swiss Tuning Show, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa.


Cand toate acestea se reunesc insa sub un singur acoperis, evident, in compania nelipsita a hostesselor, mai mult dezbracate decat imbracate, iar atmosfera este incalzita de pneurile arse in drifturi si fel de fel de alte demonstratii periculoase, clar este vorba despre un salon de tuning. Fenomenul a prins si se extinde si la noi, dar pana la nivelul atins de evenimentele organizate in Germania, Franta sau Elvetia sunt multi pasi de parcurs.

Swiss Tuning 2010 s-a desfasurat la Geneva, in halele de la Palexpo, locatia utilizata si in cazul binecunoscutului Salon International Auto. 950 de masini modificate au fost etalate publicului, iar, pe langa modelele contemporane tunate la maximum (unele chiar spre kitch!!!), actractia principala din acest an a constituit-o sectiunea dedicata muscle-car-urilor americane de alta data. Nimic nu se compara, de pilda, cu "bolborositul" cutremurator al unui V8 de 6.4 litri aspirat, de 325 CP (Pontiac GTO)!

"Ursu", la putere

2010/06/24/67455-multimedia-images-img-traitees-2010-05-mg-5195-web-galeriepopup.jpg
Cand vine vorba de drift-uri sau burnout-uri, granitele par sa dispara. Fie ca e vorba despre Romania, Germania sau, in acest caz, Evetia, E30-ul sau "Ursul", BMW-ul Seria 3 din anii 1982-1994, este in inima actiunii. De ce? Simplu.

Ursul este un adevarat mit in lumea pasionatilor de cai putere, dovedindu-si in timp fiabilitatea, forta si flexibilitatea. E30-ul este usor, poate suporta un motor puternic, dispune de propulsie (tractiune spate) si, foarte important, are diferential autoblocant. Show must go on!

Premiile "Motorul Anului 2010" - BMW, in ture maxime!... Pirelli furnizeaza de la anul cauciucurile in Formula 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x