Antena Căutare

Foto&Video! Noul Renault Symbol - O Dacia Logan cu alta "palarie"

"Psihologie" inversa. Daca acum 8 ani, in 2004, primul Logan prelua cateva elemente tehnice de la Renault Clio Symbol, in 2012, la Salonul Auto de la Istanbul, constructorul francez a prezentat cea de-a 3-a generatie Symbol ce seamana leit cu noul Logan si imparte aceeasi platforma.

Initial, Clio Symbol a fost versiunea in trei volume (cu portbagaj), destinata in principal pietelor din Europa Centrala si de Est, Asia, etc., a hatchback-ului Clio. O data cu cea de-a doua generatie, Symbol l-a pierdut pe "Clio" din denumire pentru a se putea detasa putin tehnologic de acesta si a putea fi scos la un pret mai competitiv. Iar acum, "metamorfoza" e totala.

In afara de cateva linii de design trasate pentru a integra modelul in imaginea de marca a Renault, noul Symbol nu e altceva decat un Logan rebranduit. Inclusiv motorizarile sunt aproape identice: 0.9 TCe / 90 CP (benzina, turbo) si 1.5 dCi, de 75 si 90 CP, pentru adeptii diesel.

Diferenta principala intre Logan si Symbol va ramane, probabil, la nivelul dotarilor si al finisajelor. Astfel, cum "vechiul" Symbol beneficiaza, de exemplu, de sistem automat de climatizare si materiale mai placute la atingere, precum si de o paleta mai larga de optiuni, noul model ar trebui sa mearga pe acelasi drum. Deocamdata insa, Renault n-a dat prea multe detalii la acest capitol.

Transalpina si Transfagarasan au fost inchise. Soferii care se aventureaza nu vor fi despagubiti in caz de accident... Atentie, soferi! Politistii de la Rutiera au impanzit toate drumurile din tara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x