Antena Căutare

Mihai Bordeanu, Renault: Romanii sunt interesati de masinile electrice Twizy si Zoe

Romanii sunt interesati de masinile electrice de oras Renault Twizy si Zoe, modele care vor fi lansate in primavara si livrate la jumatatea anului. Dintre cele patru modele electrice Renault, Zoe va fi cel mai vandut in Romania, considera Mihai Bordeanu directorul de marketing Dacia-Renault.

Wall-Street.ro: Sunt romanii interesati de modelele electrice? Cand vor ajunge in Romania primele Twizy si Zoe? Care va fi cel mai vandut Renault electric?

Mihai Bordeanu: Pregatim un eveniment denumit "Primavara electrica" in cadrul caruia vom lansa modelele Twizy si Zoe. Livrarile de Twizy si Zoe vor incepe undeva spre jumatatea anului. Avem persoane fizice si companii interesate de aceste modele.

Zoe va prinde cel mai bine in Romania, este o masina special conceputa pentru a fi electrica, este un model compact, ataca un segment de piata mare si cred ca o sa aiba rezultatele cele mai bune.

Suntem in discutii cu cativa clienti pentru modelul Kangoo ZE (21.500 euro cu TVA), care de cateva saptamani poate fi cumparat si de catre companii cu un bonus de stat de 12.000 lei (2.700 euro)

Citeste AICI continuarea articolului!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x