Căutare Live

Momentul optim pentru achiziţionarea unei mașini second hand

Ceea ce trebuie să știe orice cumpărător interesat de o mașină second hand deja rulată este faptul că există variaţii ale preţurilor mașinilor la mâna a doua, existând anumite perioade în care preţurile sunt mai mici și astfel poţi găsi mașini second hand foarte bune la preţuri excelente.

De cele mai multe ori decizia de a cumpăra o mașină nu vine chiar instantaneu, ci este o idee care a apărut în mintea fiecăruia interesat de acest lucru cu ceva timp înainte. Odată ideea apărută, începi să te gândești cam ce mașină ţi-ai dori sau care dintre mărcile existente ţi-ar fi utilă pentru ceea ce ai tu nevoie. După care începi sa faci calcule, cum stai cu bugetul sau cum ai putea face rost de bani pentru a plăti o astfel de mașină. Pentru că mașinile noi sunt cel mai adesea la un preţ foarte ridicat, multă lume preferă să opteze pentru o mașină second hand la un preţ mai redus și care să ofere în același timp calitate. Ceea ce trebuie să știe orice cumpărător interesat de o astfel de mașină deja rulată este faptul că există variaţii ale preţurilor mașinilor la mâna a doua, existând anumite perioade în care preţurile sunt mai mici și astfel poţi găsi mașini second hand foarte bune la preţuri excelente.

Trebuie spus faptul că preţurile variază și în funcţie de anotimpul în care cumperi mașina, dar și de modelul care te interesează. De aceea, vorba românească „omul gospodar își face iarna car și vara sanie” poate fi valabilă și în domeniul autoturismelor pentru că spre exemplu mașinile decapotabile au un preţ ridicat primăvara și vara, atunci când cresc și vânzările pentru astfel de mașini. Prin urmare, un moment optim pentru a cumpăra o mașină second hand care este potrivită pentru anotimpul cald, potrivit specialiștilor, este în lunile ianuarie – martie. Acest lucru se datorează faptului că luna decembrie este o lună în care numeroase modele de mașini sunt lansate la târgurile internaţionale și astfel modelele mai vechi încep să fie înlocuite cu mașini mai noi, acestea fiind vândute. Pe de altă parte, trebuie spus că lunile ianuarie-martie vin cu preţuri mai mari pentru mașinile din gama coupe sau mașinile de familie, iar începând cu luna mai preţurile la aceste tipuri de mașini încep să scadă, iar cele mai mici preţuri sunt în luna august, atunci când în general lumea nu este interesată de achiziţionarea de mașini second hand și preferă să investească în concedii. Prin urmare, dacă ești interesat de o mașină din gama coupe sau chiar un SUV, poţi alege ca moment optim pentru achiziţionarea unui astfel de autoturism lunile iulie-august. De asemenea, cumpărarea unui 4x4 în lunile de vară poate fi cea mai bună alegere, din moment ce aceste mașini sunt foarte căutate în lunile de toamnă sau iarnă.

Acum, dacă ești interesat să prinzi cele mai bune preţuri la autoturismele rulate, trebuie spus că există varianta de a cumpăra o astfel de mașină în perioada sărbătorilor importante. Desigur, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă sau a Sărbătorilor Pascale mai toată lumea se concentrează cu cheltuielile asupra altor aspecte și de aceea, după cum spun și specialiștii, luna decembrie vine cu o ofertă și o cerere foarte mică de mașini second hand. Totuși, o mașină cumpărată în Ajunul Crăciunului sau în ultima zi a anului poate să însemne un preţ mai mic cu câteva zeci de procente tocmai datorită faptului că cererea este extrem de scăzută, iar vânzătorii își doresc să profite de orice ocazie pentru a vinde mașina respectivă.

Pentru că am identificat câteva momente oportune pentru a cumpăra un autoturism second hand, este important să identificăm și un dealer profesionist care te poate ajuta considerabil cu treaba aceasta. Oferta este foarte numeroasă în acest domeniu, iar unul dintre cei mai apreciaţi și respectaţi dealeri auto este Auto Rulate București. Gama largă de mașini oferite spre vânzare, calitatea foarte bună a mașinilor și metodele diversificate de plată fac din Auto Rulate București unul dintre cei mai respectaţi dealeri autorizaţi din ţara noastră.

Analizează cu atenţie oferta de mașini second hand pusă la dispoziţie de către cei de la Auto Rulate București pe website-ul companiei, www.autorulatebucuresti.ro, și alege momentul cel mai oportun pentru a cumpăra mașina dorită. Ţine cont de recomandările de mai sus cu privire la cele mai bune perioade pentru a achiziţiona autoturismul care îţi poate satisface cerinţele și vei putea astfel beneficia de calitate la cele mai bune standarde și totul la un preţ foarte bun în privinţa mașinilor second hand. La Auto Rulate București satisfacţia clienţilor este cea mai importantă.

Şoferi, se schimbă legea! Unde se vor plăti amenzile de circulatie... Lovitură cruntă pentru români! Se anunță scumpiri! Benzina și motorina vor atinge recorduri istorice...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri